Followers

Monday, March 15, 2010

Habis tempoh daaaa!!

Sekali lagi aku terpaksa membuat pelupusan stok EBM Alya..  Sebanyak 40oz.. sayangkan! tapi apa boleh buat, dah cukup tempoh 3 bulan..

4 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Azrina said...

Kak Tini, banyak kali saya cuba post comment tapi tak dapat sbb saya guna celcom broadband yg mmg problem sikit. Ini saya taip pas Subuh sbb time ni orang ramai tak guna so laju sikit. Saya ada call akak, sorry le tak call melalui HP prepaid habis hehehe. Saya masih cuti sakit lagi, ketulan ni takmo surut takut gak. Susu pun dah drop gila, susah ati ni kak tini. Stok beku mmg dah makin susut. Kalau terpaksa saya top up dengan soya tapi untuk SEMENTARA(takut juga pasni dia reject susu saya dah). Kalau boleh mmg takmo bagi FM. Costly gak susu soya tu tapi terpaksa. Nanti apa2 saya sms akak, ni baru top up prepaid di subuh sapie hehehe.

MamaCira said...

sayangnye...
40oz bukannya sikit..

umialya said...

along..
rehat ye.. akak doakan moga cepat baik..

umialya said...

mamacira
mmg sayangkan tp nak camne.. ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink