Followers

Monday, August 31, 2015

Saya Anak Malaysia

Selamat Hari Merdeka buat semua, moga negara kita sentiasa aman & sejahtera, aamiin..

Merdeka, merdeka, merdeka....





13 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Etuza Etuza said...

Asalamualaikum..selamat menyambut merdeka 31 Ogos 2015..semoga hidup bertambah berkat

❤Kamsiah❤ said...

selamat pagi UA..
apa kabar..lama tak update blog..

Etuza Etuza said...

apa entry seterusnya nak baca..hehe

Jari Manis said...

salam merdeka kak Umi Alya

hainom OKje said...

Gengggg mana entri baru ni????? Penat tau datang dari jauh asyik jamu lauk frozen jer hihi....
Apa khabar geng? Lama tak dengar cite.... Bizi ek? Sihat ke? 2, 3 hari ni kita teringat awak tau, serious....tau tau pagi ni awak dah datang. Terima kasih kerana mengingatiku geng....

Etuza Etuza said...

dah lama tak ada entri baru..tak pernah lupa blog Umi

Etuza Etuza said...

asalam Umi kenapa x updated blog ya..

hainom OKje said...

Singgah malam......jenguk geng yg bizi sokmo...

Etuza Etuza said...

Asalam UMi buat entri simple selaipun ucapan maal hjirah ke apa2 ya Umi. Rindu sangat dengan entri Umi ni..
Terasa happy ada drop komen..baru meriah blog..inshaAllah..blog ni untuk kita yang baik2 saja..blog lain tu niat diorang baik sebenarnya walau ada paparan sensasi dan pelik2.

Salam maal hjrah buat umi sekeluarga...moga bahagia

Etuza Etuza said...

Umi koding untuk kunci gambar dan artikal tak di copy boleh tak email kan kepada Etuza.
ke amohdazali263@gmail.com

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Bunda_nora said...

Salam singgah...dah lama tak singgah sini...

Bunda_nora said...

Salam singgah...dah lama tak singgah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink