Followers

Wednesday, November 28, 2018

Isi masa lapang anak2..


Sesiapa yang berdekatan boleh berdaftar, jom ramai2.. 

Monday, January 15, 2018

Mitos..


Saturday, January 6, 2018

Ilmu untuk dikongsi

Maaf tulisan dikaburkan untuk privasi. 

Terima kasih kepada yang bertanya pendapat secara personal,  insya allah saya cuba membantu sebaik mungkin berdasarkan pengalaman dan sedikit ilmu yang ada di dada. 

"Semoga urusan puan dipermudahkanNya,  aamiin, yang penting jangan mudah mengalah dan stress"

Alhamdulillah walaupun sudah lama saya berhenti berkongsi info2 berinformasi di laman utama, sekurang2nya penulisan sebelum ini boleh membantu mereka yang memerlukannya. 

Friday, December 22, 2017

Salam Jumaat

Moga kita sentiasa dirahmatiNya,  aamiin..  

Tuesday, November 28, 2017

Sepagi di Expo Negaraku 2017

Alkisahnya sabtu lepas,  sehabis tugasan di tapak program,  kami terus ke KLIA2 ambil bujang junior, memandangkan hari dah lewat petang,  kami terus "check in" di Ibukota di dalam misi mencari Roti Nan Cheese kari kambing kegemaran Alya dan keperluan sekolah anak2. 

Keesokannya kami ke Expo Negaraku yang sedang berlangsung di Dataran Merdeka dari 15/11/2017 hingga 15/12/2017,  masuk adalah percuma. 

Sebelum itu makan2 dulu di tapak expo, alhamdulillah makanan di sana tidak mengecewakan, sedap..

Si manjaku 

Tak cukup seorang lagi anak,  si abang berkobar2 teringin nak join sekaki,  nasiblah anak,  kamu jauh di utara.

Salah satu kubah (ada 5 kubah keseluruhannya) 

Berbaris panjang (melilau gak mata tercari kot2 terserempak rakan blogger terutamanya MD)  hampa, dalam group Aweks Bloggerpun dia menyepikan diri pada hari itu,  semalam baru keluar dari gua,  mentang2 le kami anak beranak sudah balik ke destinasi..  (jangan tak tahu,  petang semalampun kami ke sana lagi tapi kali ini senyapkan diri dengan harapan akan terserempak 😄)

Kononnya kami menaiki keretapi menjelajah seluruh tanahair,  yang ni kubah no. 2


Biarlah gambar berbicara

Antara aktiviti2..

Kenangan Alya

Aktiviti mewarna

Hasilnya..  






"Penari latar"pun tak nampak,  ramai sangat 



Masa ini baru lepas hujan,  sejuk weyhhhh,  nasib baik turun sekejap jer.. 

Laksa dan Mee Kari

Selepas solat zohor,  misi mencari pakaian di SOGO dengan harapan masih sama  seperti di atas, mungkin bakal terserempak dengan mummy nan jelita. 😀😀😀

Nota: Kali ini tersilap laman 'upkan entri', arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh tensionnya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink