Followers

Saturday, April 18, 2020

Stay at Home Challenge

Bagi memenuhi masa sempena Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dan sekeping sijil,  Alya menyahut cabaran untuk siapkan 14 aktiviti yang ditetapkan.

Jika aktiviti hanya memerlukan penglibatan dia seorang tiada masalah tetapi ada juga aktiviti memerlukan 2 @ 3 orang, stress jadinya bagi mendapatkan watak sampingan, maklumlah abang kakak sudah besar agak sukar beri kerjasama. 

Turquoise day








Sebahagian dari tugasan yang perlu disiapkan. 

4 komen yang kalian berikan, tqsm..:

arzmoha said...

wah kucing pun masuk dalam task tu hehe...


salam kak salam ramadhan al mubarak buat akak sekeluarga.


macam mana PKP ni?

latihan apa tu kena baling piring

Seorang Syed said...

Menarikkkk, at least ada pengisian waktu PKP ni kan?
btw, saya singgah dan follow blog ni ya.
Jemput melawat blog saya jika berkelapangan :)

MunirahMH said...

Bagusnya buat aktiviti mcm ni

Unknown said...

Interactive LED Flat Panel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink