Followers

Saturday, August 8, 2015

Renungan pagi


12 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Cik Kumbang said...

Bersyukur apa yg ada :)

_____________________

Reply Your Comment at http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/2014/12/officially-wife.html

CK baru update heee (^_^) >> http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/p/wedding-review.htm

paridah said...

rencah kehidupan pelbagai rasanya...

Rose Azadir said...

Hai, saya datang beraya dari blog http://ibu2ahmad.blogspot.com. Jemput la singgah ke blog saya yer.... :)

Saatarinur Mohd said...

Assalamualaikum Kak. Saya saat dari Pahang, menetap di shah Alam. Saya terbaca ttg arwah anak akak yg mempunyai masalah jantung, al fatihah untuk beliau. Takde niat nak ungkit kisah sedih yg dah lama, kalau terkesan, saya mohon maaf. Baru2 ni anak saya yang baru lahir pada 4 ogos 2015 disahkan jantung cyanotic with right isomerism. Saya nak berhubung dengan akak lebih lanjut berkenaan penyakit no boleh.

umi alya said...

W.salam Saatarinur..

akak x punyai kepakaran mengenai penyakit ini, untuk maklumat lanjut boleh berbincang dengan doktor yang merawat dari masa kesemasa, jangan malu & takut bertanya.

apa2pun kita sebagai ibu perlu banyak bersabar & redha dengan ketentuanNya

Sekadar pandangan & pengalaman akak sebagai ibu kepada anak yang pernah mengidap'Congenital Heart Disease' boleh email: umialeeya@gmail.com.

nur amni said...

Betul tu..apa pun kita niatkan kerana allah..in sha allah allah bersama2 kita dlm susah dan senang..redha manusia tak penting tp redha allah la yg kita kena rebut..

Salam ukhuwah dan salam perkenalan dear..

nur amni said...

Betul tu..apa pun kita niatkan kerana allah..in sha allah allah bersama2 kita dlm susah dan senang..redha manusia tak penting tp redha allah la yg kita kena rebut..

Salam ukhuwah dan salam perkenalan dear..

hainom OKje said...

Kalau boleh, mmg nak puaskan hati semua orang.....tp tak mampu!
Buatlah yg sepatutnya selagi tidak melanggar batasan agama.... Tak gitu geng

Kakzakie said...

Sebab kita ni sekadar manusia biasa
Tak ada yg sempurna utk mencapai segala kebaikan yg dikehendaki

aRz MoHa said...

Perkongsian yang baik. Maaf umi alya lama tak singgah sini

Etuza Etuza said...

Kata2 yang sangat bagus..sememangnya kita hidup demi amalkan perkara yang baik di hadapanNya.

Jari Manis said...

itu semua rencah kehidupna dan x boleh nk elak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink