Followers

Sunday, January 2, 2011

Mari terjah blog saya

Ntah naper, petang ni, tetiba terajin le pulak nak join segmen terbaru ' Mari Terjah Blog Saya' anjuran izamir ridzwan..

Sebab apa ye aku nak sangat join segmen ini?? entah le, buat masa ini - no idea

Jom kita lihat syarat2nya, diantaranya ialah:-

i)   Letakkan header spt di atas
ii)  Berapa follower terkini? memandangkan aku punyai 3 blog yang perlu kemaskinikan dari masa ke semasa, aku akan bgtau satu persatu:-
      ~ Coretan Peribadi - 189 pengikut
      ~ Diari Hidupku      - 102 pengikut dan
      ~GA @ Contest only - 19 pengikut
iii) Ceritakan serba sedikit kenapa nak blogger terjah ketiga2 blog ini. Errrrmmmm, ni le yg lemah sikit ni, nak buat karangan panjang lebar, exam spm udah lama ditinggalkan, nampaknya secara ringkas seringkasnya aku cuma nak menambah ramai kenalan di alam maya, untuk makluman semua, ketiga2 laman tersebut mempunyai kekuatan dan isi kandungan yang berbeza. (cukup ke tak ni 50 patah perkataan??)
iv) Tinggalkan URL entri ini terus ke sini

Oh ya, segmen ini akan ditutup jam 10.00 malam ini

kemaskini 3.01.11 @ 6.00pg : cepatnya si IR menerjah, n3pn dah kuar dan blog ini terletak di  no. 17

2 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Ena said...

dah lepas la segmen ni ye kak? huhu

umialya said...

ena..
errrmmm.. cuma beberapa jam je ia berlangsung tp jgn risau.. si IR sntiasa memikirkan segmen terbaru dr masa ke semasa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink