Followers

Monday, October 8, 2012

Permohonan BR1M 2.0

Sesiapa yang layak memohon BR1M boleh berbuat demikian melalui online di laman web Kementerian Kewangan atau menggunakan borang mulai 1 November ini.

Borang permohonan boleh diperolehi di pejabat Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN), Jabatan Pembangunan Persekutuan/Negeri dan pejabat daerah

Bayaran BR1M 2.0 ini dijangka akan diagihkan sewal tahun depan.

Sumber: Bharian

7 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Unknown said...

rezeki ni..tak kan nk lepas...kerajaan dah bg kena laa ambil ..hiihihi..

Umialya said...

izan...
teringin jugak tp xder rezeki, huhuhu

Unknown said...

sblm nie dah dpt..Rasa kali nie sure dpt gk kan..Rezeki jgn ditolak..hehe


http://fadthnwan.blogspot.com/

Aidil said...

nak juga. tp tak layak.mcm mana yeks??

ajax85 said...

ooo orang bujang jgk akan dapat..heheh..sila lah dtg kat blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Unknown said...

lagi !
huhuu lepas pilihan raya agak2 kita kena tanggung apa2 tak ??
sbb khabarnya minyak naik lagiii huhuh

Myra Jay said...

Ok noted.

Thn ni nak cuba apply sebab tahun lepas tak apply :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink