Followers

Sunday, December 14, 2014

Fakta harus diketahui

Latihan angkat beban 1.5kg merupakan teknik terbaik untuk mereka yang berusaha untuk mendapatkan payudara yang kencang.

 
Pinjam pic google

 Sumber: Mingguan Malaysia 14/12/14

8 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Alongxp.com said...

e? angkat beban yang macam mana tu?

umi alya said...

Alongxp..
Awak ni Along, cepat sangat komen kalau entri2 gini, contohnya saya dah letak dalam entri itu, moga faham.. (y)

❤Kamsiah❤ said...

dumbell...hehe masa beraerobik dulu suka buat ni..

Najib Ariyan said...

sebenarnya untuk payudara yg kencang latihan dumbell yg betul ialah chest press... cuba check kat youtube apa maksud chest press tu...

umi alya said...

Bagusnya Najib, nnt kita buka youtube

Jari Manis said...

nk try seperti yg di saran oleh Najib Ariyan lah

Etuza Etuza said...

As'salam, sekurang2 kalau dah berumur tak lah merundum...) Percaya atau tidak dengan LDVENUS Elken pasti tegang semula..wanita kena idam kan ini..so Tahniah dapat hadiah dari Etuza dan mama..kami ikhlas . Hari tu dapat 5 figure ..ada lah produk free, selain kami berkongsi dengan teman bisnes.So ada stok ..nak bagi hadiah ya..ikhlas.

umi alya said...

Alhamdulillah terima kasih banyak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink