Followers

Thursday, May 13, 2010

Syafiq giveaway 2010

Tergerak pulak dihati ini untuk anjurkan 'giveaway' sempena birthday anak sulungku (Mohamad Syafiq) yang ke 14 pada  01 Julai  2010. - hai, nampaknya setiap bulan le ummi kena anjurkan giveaway sbb ogos bday Alya pulak..  mula tu nak gabungkan tp atas permintaan anak bujangku, aku tunaikan!!


3 pemenang akan dipilih secara rawak ( Syafiq dan adik2nya yang akan cabut undi nanti). Hadiahnya tak ler mahal bangat, apa yg penting keiklasan dan ia boleh dimanfaatkan oleh kalian nanti.


Syaratnya  mudah sahaja iaitu:-
  • Mestilah menjadi pengikut (follower) SAMADA di CORETAN PERIBADI atau DIARI HIDUPKU akan TETAPI sekiranya menjadi follower di kedua2 laman tersebut, secara automatiknya ia akan dikira sebagai 2 penyertaan. (kiranya bonus laaa)
  • Tambah CORETAN PERIBADI atau DIARI HIDUPKU dalam senarai blog kalian
  • Buat satu entry tentang giveaway ini dgn tajuk  "Syafiq giveaway 2010'  dan jgn lupa COPY & PASTE gambar 2 beradik ni   (ops.. tadi terlupa nak war2kan..). tempek pada n3 tersebut dan mana2 sudut dlm blog kalian.
  •  Komen le sikit mengenai kedua-dua laman ini supaya aku boleh perbaiki kelemahan yang ada. (Tak perlu le panjang lebar, 2,3 patah perkataanpun ok le tu!!) Aku tak kisah le kalian nak kutuk atau apapun, sekurang-kurangnya aku tau kelemahan yang terdapat di lamanku ini.
  • Tinggalkan 'link' jika entry kalian sudah siap supaya aku tidak terlepas pandang  serta boleh lawat  nanti (lepas waktu keje @ hari cuti ye..).
  • Giveaway bermula pada saat dan ketika ini 
  • Tarikh tutup: 30 Jun 2010 @ 11.59malam..
  • Cabutan undi: 1 Julai 2010  iaitu pada hari lahirnya nanti (ceeewah, cam pilihanraya lak..)
  • Senarai pemenangnya akan diumumkan serta merta @ dalam masa seminggu selepas tarikh tutup (bergantung kepada kekosongan masaku)

63 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

erkk....dah besar anak teruna kak Tini yek hehehe. Wah lamanya menyusu....kuat bonding tu akak. Kita nak try le tapi tak geti sgt...cubalah.

Azrina Mohd Tajul Ariffin said...

Akak dpt hadiah ape eh...pil perancang percuma ke...keekkekkeke ampon kak tini jgn marah.

umialya said...

Kamu ni along, melampau sungguh!!hehe..

Hadiah?? ada le..
Tuan punya giveaway tu kata: BIARLAH RAHSIA!!

Nurul said...

Salam...nk jadik org kedua join giveaway nie...huhuhu....

umialya said...

along, nurul.. sila2

Ena said...

wah..

ada GA ye..

nak join juge la nanti.. hehe

Dah ready ena bg tau ye..

Imaan09 said...

tu laa..
nak join gak, tp lum berkesempatan..
nnt kita join, ok..

umialya said...

Ena, Lea
x per, tarikh tutupnya lambat lg..

ayu said...

salam,

kita tukar link ye...
salam perkenalan dari ayu ^_^

umialya said...

Ayu..
x der masalah

mie_rahim said...

nk join gakle....

umialya said...

mie_rahim
boleeeeh!!

IbuHakimHaikal said...

kak tine dah besar ye anak kak tinie..nanti saya nak join gak lah...tp blum bt ape2 lg..nt dah bt saya bg tau ea... ;)

umialya said...

Hasmah.. join le sekali.. suka2 je. Menghangatkan dunia blogging.

Imaan09 said...

wokeh..akhirnya berjaya meluangkan masa..ini link nye

http://imaan09.blogspot.com/2010/05/syafiq-giveaway-2010.html

komen untuk blog..ermmm, BAGUSSS..very informative untuk rakan2 seperjuangan iaitu ibu2 menyusukan anak..!
TQ

KasehKu said...

Hooo..
Setelah sekian lama jd silent ready untuk blog yang best ni,
Akhirnya sy berjaya memunculkan diri dengan menjoing Syafiq Giveaway 2010.
Selamat berkenalan Umialya.

http://kasehku-hidupku.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

nia said...

SALAM,SAYA PUN JOIN JUGA


http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

rosilah said...

salam..Selamat berkenalan Umialya.

Saya join


http://rosilahi.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

Syuzana said...

salam....syu dah join...syu follow dua2 blog umialya....

http://syu-zana.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

terjah ye...kalu tak cukup syarat inform syu k :)

umialya said...

Salam..

Buat kalian yg menyertai 'GIVEAWAY'ini, tk diucapkan.

Dptlah kiranya tinggalkan link disini supaya saya tidak tercicir nama kalian didlm senarai..

Usharapa!!! said...

salam....
saya dah join...
saya follow dua2 blog umialya....


http://usharapa.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

ayu said...

salam kak tini..
ayu pun join sama..

ni link ayu ye..

http://ezurin.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

Khazanah_Illahi said...

salam'alayk..
sy pn da join, ni link sy.. bismillah..


http://khazinatulhumaira.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

Adyshariz said...

salam kenal

aisha pon join jugak..ni link ye..nanti terjah tau..

http://ady-shariz.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

2 penyertaan dr aisha

inahasan said...

salam..

http://inahasan.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html#comments

ian dah follow 2blog tambah 1 lagi peryertaan ok

cicakgirl said...

Assalamualaikum umialya :)
saya sertai!:D
http://cicakgirls.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

saya follow dua-dua blog umialya :D

SoFiaHB said...

Assalamualaikum umialya :)
saya sertai!:D

dah follow 2 blog tuu

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

sarah said...

salam kenal

Sarah pon join jugak..ni link ye..nanti terjah tau..

2 penyertaan dr Sarah

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

segalanyer kuterima... said...

hi..join ok

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

inasepi said...

salam kak tini..
Join

ni link Ina ye.


http://inasepi.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

gewecun said...

salam...

saya dah join..


http://gewecun-myhime.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010-enef-30062010.html

2 blog saya dah follow..both ID:gewecun
email:curlygewe@yahoo.com

tenkiuuu

shidasyakirin said...

hi..
me join

http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

komen seciput:- .warna ijau nie tak brp nak menarik mata. nampak sedikit suram. just my pendpt la!!

zaikulim said...

salam..akak zai dah join

http://zaiikulim.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

anin said...

salam kak
anin nak join sama
dh follow dua2 blog dah

entri saya click sini

juniza said...

Assalamualaikum umialya :)
saya sertai!:D

http://blogjuniza.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

ayuselalu said...

Ayu join

http://ayuayu101.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

syakila said...

Salam..KIla join

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

mama zharfan said...

salam
me dh join!

MY ENTRY CLICK HERE!

me dh follow both of ur blogs :)

AyuArjuna BiGoshh said...

salam kenal...

saya nak join GA ya!!

http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

tq

Ibu Ayra said...

salam kenal...

ros dah join
http://rosrusli.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

TQ ya...

As said...

salam...

saya dah join giveaway yang anda buat dan sila ke blog saya untuk melihatnya.

laman web : http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

fa10 said...

Salam Umialya,
Saya dah join GA ni...

link
http://bicaramataku.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

harap2 ada ler rezeki saya..

Izzatul Iman said...

Salam...

saya nak join!!!

http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

visit ya!

Wassalam

syazariya(at)hotmail(dot)com

umialya said...

Izzatul.. mgkn ejaan nama blog tersilap.. x leh ziarah

Nida said...

Salam perkenalan buat Umialya..

Nida mencuba nasib.. mudah2an ada rezeki buat kami...aminnn

http://along-nidar.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

p/s: buat adik Syafiq, selamat menyambut ulang tahun kelahiran... ada pantun buatmu dalam entryku...

Kak Hema said...

salam tuan blog,
kak hema pun join ye...

http://fromsilibukanwithlove.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

Mr Yadayadayada said...

Hi! Saya pon nak join tao. Ni entry saya ^_^

http://uberclever.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

♥yaya♥ said...

salam...

yaya join ye :)

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

tq :)

Nurul said...

kak tini..saya dah join..hahaha aritu luper wat n3...

taufidris said...

Join

http://taufidris.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

ummuabdullahsyaakir said...

Salam perkenalan,

Saya nak juga sama2 join giveaway ni,

Ni linknya

ENTRI SAYA

Saya juga dah follow 2 blog yea^_^

-nurul- said...

akk sy nk join gak
http://nurulhotstuff.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

Ummu~Ishak said...

Salam..
tumpang lalu
nak join contest ni juga
saya follow blog Coretan Peribadi saje

http://anakabuya.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

::Mamalyna:: said...

Salam, saya join giveaway...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

syok tengok umi alya fully bf alya..

Asya said...

umi alya.. dh join.. terjah yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

mummy alesya said...

salam...join gak
http://versus-all.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

nadya said...

SALAM...
SAYA NAK JOIN JUGAKKK

http://ciknadyana.blogspot.com/2010/06/shafiq-giveaway-2010.html

mama fahmi said...

salam perkenalan kak umialya!
saya nak join gak giveaway kak, harap saya tak terlambat..tq

http://familisumberinspirasiku.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

ummi sofiyyah said...

salam kenal umialya,

Ummi sofiyyah join yer...

KLIK JER KAT SINI...

Tq

ummi sofiyyah said...

lupa nak habaq, dah jd follower utk kedua2 blog...sbb nak 2 penyertaan..hehe...tq

nEa FleriDa said...

Salam..

sy join :)

sy dh follow kedua2 blog k :)

http://neaflerida.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

BUNGA said...

salam perkenalan..
saya join yer..

http://bungacokelat.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

saya dh folow blog akak 2,2.. :)
tq.

Em's Family said...

Salam

saya join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/06/syafiq-giveaway-2010.html

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink