Followers

Tuesday, June 29, 2010

Love Nuvaring

Korang pernah dengar tak mengenai 'Love Nuvaring'?? Aku pasti ramai yg tidak tau kewujudannya termasuk le diri ini. huhu.. Ia merupakan salah satu kaedah perancang keluarga terbaru yang berada dipasaran, berdoses rendah dan kurang kesan sampingan seperti mengekalkan berat badan unggul (mgkn terdapat di swasta @ farmasi, harga sekitar RM70/bulan)
Introducing;-
  • Once a month
  • Low dose
  • Convenience
  • No pill can match
1 bulan pemakaian NuvaRing bersamaan 21 biji pengambilan pil kontraseptif


(1 NuvaRing dimasukkan ke dalam vagina selama 21 hari)
Apa2pun, tepuk dada tanya selera!!

4 komen yang kalian berikan, tqsm..:

ayu said...

pernah dengar tapi SERIUS tak berani nak try..

umialya said...

hahaha..

Hana Seman said...

umialya,
saya ada baca pamplet tentang nuvaring ni..mula tu macam interested
but bila pergi ke muka surat belakang, dia ada mention yang 'not suitable to BF mom'
sebab nuvaring ni merembeskan hormon (lupa nama hormon tu) yang mengakibatkan perencatan pada pengeluaran susu ibu..

Soo.. cancel..

umialya said...

yap.. sbb ia ada hormon estrogen.. x sesuai untuk ibu nyusukn anak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink