Followers

Thursday, July 1, 2010

Keputusan 'SYAFIQ GIVEAWAY 2010'

Terima kasih buat teman2 yang telah join 'Syafiq Giveaway 2010'  sempena menyambut kelahiran anak sulungku  yang ke 14 tahun pada hari ini 1 Julai 2010. Amat diharapkan agar tiada  nama yang tercicir pada senarai list ini.

Sebagaimana yang telah dijanjikan, maka hari ini  diumumkan 3 orang  pemenangnya. Mereka yang bertuah (cam le hadiah ni mahal sangat!!!!!)  ialah :-

Tapi sebelum tu, jom kita tengok prosesnya dari mula hingga akhir, ia dibantu dek anak daraku, Nur

cabutannya dilakukan oleh tuan punya giveaway pagi ini...
no. yang bertuah ialah;
( i )

( ii )

( iii )

Jom , mai kita lihat blog siapa pemilik no. ini..

1_2 imaan09






2_2 kasehku-hidupku


3_2 inahasan



4_1 diraummiwalidcontestgiveaway -nia



5_2 rosilahi



6_2 syu-zana



7_2 usharapa



8_2 ezurin



9_2 izacute



10_2 ogy



11_2 khazinatulhumaira (KhazanahIllahi)



12_2 ady-shariz



13_2 cicakgirls



14_2 sofiah-andaikutahu (SoFiaHB)



15_2 sarah-rinduselalu



16_2 segalanyerkuterima



17_2 inasepi



18_2 gewecun-myhime (mama hannah)



19_1 loveblogcontest (shidasyakirin)
20_2 zaiikulim
21_ 2 anin
22_2 blogjuniza
23_2 ayuayu101
24_2 nurnuha-shakila
25_2 mama Zarfan
26_2 myprecious07 (mama)
27_2 ayuarjuna
28_2 rosrusli
29_2 inisuatucerita -As
30_2 bicaramataku -fa-10
31_2 whatrudoin-gaentries (Izzatul Iman)
32_2 along-nidar (nida)
33_1 fromsilibukanwithlove (Kak Hema)
34_1 uberclever (Mr Yadayadayada)
35_2 embunmenitis-yaya
36_2 90home 









37_2 taufidris
38_2 ummuabdullahdanhajar
39_2 nurulhotstuff
40_1 anakabuya (ummu-ishak)
41_2 ejanblog (mamalyna)
42_1 fasyafrina (Asya)
43_2 versus-all (ummyalesya)
44_1 ciknadyana (nadya)
45_2 familisumberinspirasiku (mama fahmi)
46_2 ummi sofiyyah
47_2 neaflerida
48_2 bungacokelat

Adat bertanding,  pasti ada menang dan kalah,  kepada anda yang berjaya, tahniah diucapkan,  (buat pemenang adalah di mohon berikan nama, alamat dan no. telefon secepat mungkin  bagi memudahkan proses penghantaran hadiah. Insya Allah, ia akan sampai selewat-lewatnya 2 minggu dari tarikh ini)

Buat teman yang lain, ampun maaf dipohon jika ada kekurangan dan kelemahan.  Insya Allah, kita berjumpa lagi pada GA di lain masa dan ketika . Wassalam... 

11 komen yang kalian berikan, tqsm..:

KasehKu said...

Yeayyyyy!!!
Ni GA 1st yang sy join.
Rezeki.
Terima kasih.

My Detail :
Name : Siti Norhaslinda binti Abu Bakar (Engineering Dept)

Address : JVC Manufacturing Malaysia Sdn Bhd.
Lot No 1, Persiaran Jubli Perak, Jalan 22/1, Seksyen 22, 40300 Shah Alam, Selangor.

No Phone : 019-6038353

nEa FleriDa said...

thniah kpd pmng..

Ena said...

Tahniah buat pemenang.. :)

umialya said...

KasehKu,
tahniah, nnt akak poskn ye!

nEa FleriDa
salam kenal, mgkn kali ni bukan rezeki nia kot, I/Allah, cuba dilain masa yeak, jgn serik lak masuk k sini

Ena,
akak nunggu je dr ena..hehe

Imaan09 said...

tahniah Lynd..
Tahniah Ayu..
Tahniah Nurul..
Wahhh..bes..bes..
Hepi Besday Syafiq!

mama fahmi said...

salam umialya.
tahniah kepada semua pemenang, apa pun tq coz anjurkan giveaway ni n selamat ulangtahun ye syafiq! untung kak dah ada anak teruna yg dah besaq.

umialya said...

mama fahmi
tk ye..

Insya Allah, jika ada rezeki, mgkn GA ke 2 akan mnyusur kmbali.. nnt ye!!

ayu said...

alhamdulillah....

sama juga ngan kaseh,
ni 1st time GA ayu join..
tak sangkanya...

btw full detail mengenai diri ayu nanti ayu SMS akak ye..

umialya said...

Buat semua pemenang,penghantaran hadiah akan cuba dibuat dalam jangka masa terdekat ini.

Ada sedikit masalah mengenai tempahan, huhuhu..

jika tidak hadiah tersebut akan diganti ngan barangan yang lain.

Harap maklum

Anonymous said...

Assalammualaikum w.b.t...

Pertama-tama sekali ucapan ini saya tujukan kepada
1)Syafiq diatas tgn ajaib anda..tanpa tangan anda..kakak (huhuhu kakak ke?? hehehehe) takkan menang GA ini...
2)Nur - kerana membantu mommynya menggulung kertas.Kalau tidak kerana kepakaran tangan anda..'kakak' takkan menang punya! (perasaan lagi ngehngehngeh...)
3)kak Tini...Terima kasih ek atas hadiah itew...First GA nie..berbungga-bungga nak join GA lain plak...hehehe

Kawan-kawan...kita semua adalah pemenang!!tiada pengalah.... Suami !!kita menang hadiah.yabeda bedooo...

Mintak maap yer..mengarut2 jer nie..

Address:
Nurulhuda Binti Md Amin
inControl Tech Sdn Bhd
No. 15, Jalan BRP 9/1D,
Perusahaan Bukit Rahman Putra,
47000 Sungai Buloh, Selangor,

Nurul said...

Maaf yer..

heheheh tanpa nama itu adalah saya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink