Followers

Thursday, September 23, 2010

Maut leher tersepit di meja lipat

Ya Allah, lagi kejadian malang telah berlaku di mana seorang  budak berusia 5 tahun maut selepas leher tersepit pada meja lipat hingga menyebabkannya pengsan akibat sukar bernafas sebelum disahkan meninggal dunia sebagaimana yang dilaporkan oleh hmetro 


Kadang2 kita terlupa bahaya ada di sekeliling dan persekitaran kita dan perkara yang tidak dijangka2 boleh terjadi bila2 masa sahaja. Awasilah anak2 bermain.


Takziah buat keluarga mangsa.

12 komen yang kalian berikan, tqsm..:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ish2..byk tol ye kematian budak2 yg kita tak sangka2 sejak akhir2 ni ye..

takziah utk keluarga..

umialya said...

Rose
yalah.. moga ia dijauhkan drp keluarga kiter. Amiiiin!!

EiJa ZaQuaN said...

huh..minta dijauhkan drpd anak kita..semalam baca paper bdk 10 thn mati tercekik penutup pen..mcm2 skrg ni..semoga kita sume lebih berhari2..

EiJa ZaQuaN said...

opss..berhati2..

mie_rahim said...

sgt kena berhati2 lagi2 dgn anak yang sgt aktif

umialya said...

EiJa ZaQuaN..
Risau skrg ni.. macam2 berlaku

Mie
Kdg2 x terjaga gak.. mudah2an dijauhkan semua itu di atas keluarga kita. Amin

Hezesuze said...

alamak!! rmh weols ada gak meja lipat camgitu...seriau jap..

tapi alhamdulillah..anak2 weols tak pernah sentuh pun meja tu...

al fatihah diucapkan

umialya said...

Hezesuze
jgn le dorg wat main2 meja tu..

Al fatihah

AlongAzrina78 said...

Salam Kak Tini..selamat hari raya dan maaf zahir dan batin ye. Along pon dah ada blog personal senang sikit nak melalut kat situ hehe.

umialya said...

Along....
Rindu.. lama x sembang ngan along, maklum le alongkan sibuk.. akak x nak ganggu. heheehe

Salam aidilfitri, maaf jika ada tutur kata akak samada dilaman ini @ di telefon yg tidak disenangi..

Akak dah lawat laman baru tp x tinggal jejak je!!

SYaMiLa said...

minta2 dijauhkan....sya kalau anak2 menjerit mmg terus pegi tengok..kadang2 tu saje2 je...tp itula...mana la tahukan...

umialya said...

Sya..
Sekelip mata kita cuai, pelbagai kemungkinan boleh berlaku.

Andainya dorang cepat bertindak, mgkn anak itu masih boleh diselamatkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink