Followers

Tuesday, January 19, 2010

Breast pump edisi 3

Hari ni, pertama kalinya SI merundum teruk. akt mengepam pg td, cuma dpt 3oz/30min je. Tak pernah terjadi didlm sejarah bf Alya hampir 5 bulan, product SI merundum gitu teruk, Biasanya 10 min dpt dlm 8-10oz, mungkin emosi x tenang, bp asyik on, off je. sedeey sangat2, sib baik EBM semalam masih tersimpan... kat pejabat rajin2kan diri, sekali pam cuma dapat 5oz shj. Cukup le wat stoknya di sebelah ptg. (BP Pureen meragam, jap on, jap off, akibat berkecai dikerjakan oleh anak bertuah ku Ahad lepas)

Adoiii.. nak dpt 5oz si skrg ni pun kena ambik masa agak lama.. sabaaaaar! positifkan minda.. Nak tak nak terpaksa call Haza (Segan sbb mg lepas udah call mnta poskn MLO cepat - terus dia poskan) tp sbb krg ni 'emergency' sngt, terpaksa gak.

Alhamdulillah, Rupanya dia udah poskn set s3 pg td, agaknya sok @ lusa sampai le ia..tk Haza, srisuri tetap dihati....

Mungkin slps ni, fs menyusur pulak !! angan-angan dulu, mana tau ia kan jadi kenyataan!!

Untukmu Alya, ummi akan pastikan engkau mendapat khasiat susu ibu secukupnya..

3 komen yang kalian berikan, tqsm..:

Azrina said...

umialya, STRESS itu pembunuh senyap. Selamat berSpectra3 ok. Lepas ni kena gigih tau jgn jadi cam saya pas dapat FS makin tak gigih, pagi jer tak sempat mengepam hehehe.

umialya09 said...

tk atas sokongan.. Insya Allah.. semangat tengah berkobar2, x sabar nak gunakannya..

umialya09 said...

Ops.. lupa nak crita, s3 dah sampai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink